2024. március 29., péntek

Ingyenes e-learning a társasházak tűzvédelméről

A Lánglovagok Egyesület internetes tanfolyama közös képviselőknek és lakóknak egyaránt nagy segítséget nyújt.

Közérthetően, fotókkal és videókkal illusztrálva, gyakorlati példákon keresztül mutatja be a lakóépületek tűzvédelmi szabályait a Lánglovagok Egyesület.

A Társasházak tűzvédelme 2019. e-learning célja, hogy a közös képviselők tisztában legyenek, mi mindenről kell gondoskodniuk, mi mindenre kell gondolniuk egy lakóházban a tűzvédelem kapcsán, a lakók pedig tudják, milyen alapvető tűzvédelmi szabályok betartása szükséges, hogy minél nagyobb biztonságban élhessenek, és tudják, mit kell tenni, ha mégis megtörténik a baj.

A tananyag egyebek között foglalkozik a tűzjelzéssel, a menekülés lehetőségeiről, a tűzvédelmi eszközök, berendezések, egyéb műszaki megoldások használati módjáról és jelöléséről, az ellenőrzési, felülvizsgálati, karbantartási kötelezettségekről. Megtudható, a menekülési útvonalon mit lehet és mit nem lehet elhelyezni, a vagyonvédelmi rácsok hogyan létesíthetők, a tűzoltási felvonulási terület miért is fontos a tűzoltók beavatkozásakor. Kitér a Tűzvédelmi Házirend és a Tűzvédelmi Műszaki Megfelelőségi Kézikönyv készítési kötelezettségére. Az egyes témaköröket ellenőrző kérdések zárják.

Az ingyenes online tanfolyam az oktatas.langlovagok.hu oldalon két hónapon át, 2019. október 10-től december 9-ig érhető el.

Továbbiak a tartalomból

Ajánló

- Szakmai partner -spot_img