2024. április 30., kedd

Év Tűzoltója díjátadás Székesfehérváron

A Lánglovagok Egyesület által meghirdetett Év Tűzoltója 2007. pályázaton a harmadik helyezést Takács József tű. alezredes, a székesfehérvári tűzoltóság szolgálatparancsnoka érte el. A díjátadó ünnepség 2008. március 8-án a székesfehérvári tűzoltóságon, a tűzoltómúzeumban volt.

Takács József 1989. október elseje óta hivatásos tűzoltó, 1990. június 1-jétől szolgálatparancsnok. Az elmúlt közel húsz év alatt számos továbbképzésen részt vett, például melyet a teherautó-balesetek műszaki mentéséről, vagy a természeti tüzek oltásáról tartottak. Hivatástudata a szabadnapjait is átszövi, hiszen szerepet vállal a létesítményi tűzoltók oktatásában, rendszeresen tartja a kapcsolatot Székesfehérvár testvérvárosának, Schwäbish-Gmündnek a tűzoltóságával, a német csoportok látogatásainál szabadidejében segíti a programszervezést, és azok lebonyolítását. A közelmúltban a Fehérvári Tűzoltók Egyesületének elnökségi tagjának is megválasztották.

A díjátadó ünnepségen Kis-Guczi Péter, a Lánglovagok Egyesület elnöke köszöntötte a résztvevőket. A rendezvényen részt vett Molnár Erik tű. alezredes, a székesfehérvári tűzoltóság parancsnoka, aki úgy fogalmazott, hogy Takács József a székesfehérvári tűzoltóság szakmailag legfelkészültebb vonulós tűzoltója. Az ajándékokat Kis-Guczi Péter, valamint a fő támogatók, a BM Heros Zrt., a Vektor Kft. és a 112 Shop képviselője adta át.

Év Tűzoltója 2007. pályázat harmadik helyezettjének díjátadása Székesfehérváron
Év Tűzoltója 2007. pályázat harmadik helyezettjének díjátadása Székesfehérváron + 20
Továbbiak a tartalomból

Ajánló

- Szakmai partner -spot_img