2022. augusztus 19., péntek

Év Tűzoltója 2008. pályázati kiírás

Az alább felsorolt kivételekkel bármely személy jelölhet olyan hivatásos, létesítményi vagy önkéntes (köztestületi és egyesületi egyaránt) magyar tűzoltót, akit a 2008. évi munkája alapján alkalmasnak talál erre a megtiszteltetésre. A pályázatnak tartalmaznia kell egy részletes indoklást, esetleg történetet, lehetőség szerint fényképet is mellékelve a jelöltről. A pályázathoz meg kell adni a jelölt tűzoltó nevét, rendfokozatát (ha van), szolgálati helyét, beosztását, életkorát, valamint elérhetőségét (utóbbit bizalmasan kezeljük), valamint a jelölő nevét, elérhetőségét (utóbbit bizalmasan kezeljük).

Az egyesulet@langlovagok.hu e-mail címre a határidőig beérkezett pályázatok alapján a Lánglovagok Egyesület elnöksége választja ki a három nyertest, az első, a második és harmadik helyezettet. Mindhárman jogosultak lesznek az Év Tűzoltója 2008. cím viselésére.

A pályázaton önmagára senki sem adhat le jelölést, valamint nem jelölhetnek és nem jelölhetők a Lánglovagok Egyesület elnökségének tagjai, a Lánglovagok Egyesületet 2008. január 1-jétől a pályázat elbírálását határoló időintervallumban támogató, valamint a pályázaton nyereményeket felajánló, profitorientált gazdasági társaságok munkatársai (egyesületi tagdíj nem kizáró ok).

A pályázó a pályázatának elküldésével hozzájárul a pályázat nyilvánosságra hozatalához.

A pályázat beküldési határideje 2009. február 16. 22 óra. A pályázat eredményének kihirdetése 15 napon belül a Lánglovagok.hu tűzoltóportálon és a Lánglovagok Egyesület honlapján megtörténik.

Továbbiak a tartalomból

Ajánló

- Szakmai partner -spot_img