2022. augusztus 19., péntek

Koppán Viktor díjnyertes felvétele egy fotópályázaton

Koppán Viktornak, a Fejér Megyei Hírlap fotóriporterének székesfehérvári tűzoltókról készített felvétele az első helyezést  érte el.

A székesfehérvári V.O.K.E. Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és a MÁV Fotókör 2011-ben második alkalommal hirdette meg amatőr és hivatásos fotósok részére az Országos Miniatűr Fotópályázatot. Nevezni két kategóriában, vasúti és szabadon választott témakörben lehetett.

A felhívásra érkezett mintegy 300 fotóból 129 képet bírált el a zsűri. A szabadon választott témakör kategóriájában Koppán Viktor Éjszakai harc című felvétele – a székesfehérvári tűzoltók munkájáról – első helyezést érte el. A fotó 2009. október 16-án, Fehérvárcsurgón készült egy kigyulladt, faszerkezetű üdülőépület oltási munkálatai közben.

Koppán Viktor díjnyertes fotója

Az országos pályázat eredményhirdetését december 10-én tartották a V.O.K.E. Vörösmarty Mihály Művelődési Házban Székesfehérváron.

Koppán Viktor, a Lánglovagok Egyesület pártoló tagja a Lánglovagok.hu tűzoltóportálon 2007 júliusától publikálja fotóit, a Fejér Megyei Hírlap fotóriportereként 2009 februárjától dolgozik.

Továbbiak a tartalomból

Ajánló

- Szakmai partner -spot_img