2022. augusztus 19., péntek

Tegye le voksát a fair vezetés mellett!

Immár negyedik alkalommal indul útjára az Autó-Motor Fair vezető programja. A magazin ezúttal is a balesetmentes közlekedésért, a jobb közlekedési morálért küzd. A kezdeményezéshez csatlakozott a Lánglovagok Egyesület is.

Magyarországon, a biztonságos körültekintő vezetés, a másikra való odafigyelés a forgalomban, napjaikban sok ember szemében nem hogy erény, hanem már-már megmosolyogtató hozzáállás. Az Autó-Motor magazin négy évvel ezelőtt elhatározta, változtat ezen a szemléleten. Idén május 11-től várja a Fair vezetőket, akik a már hagyományossá vált matrica mellett az interneten állhatnak a kezdeményezés mellé a www.automotor.hu/fairvezeto oldalon.

A jobb közlekedési morálért küzdő kampány egyben egy Nagyfairmérés kezdetét is jelenti.  A pályázók egy rövid, a közlekedési kultúrára vonatkozó kérdőívet kitöltve adnak képet arról, mi is okozhat problémát a hazai utakon. A felmérésben résztvevő fair vezetők között értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra, valamint a legszerencsésebbek Safety Hungary motoros  és a Hungaroring autós Vezetéstechnikai tanpályáján is bizonyíthatják rátermettségüket a kampány zárásakor, ahol többek között a Honda által felajánlott nyeremények találnak gazdára.

A Fair kampány szakmai témákkal folyamatosan frissülő oldalán túl az Autó Motor Facebook csoportja is a körültekintőbb közlekedésre buzdítja a motorosokat, autósokat, bicikliseket és gyalogosokat. A kezdeményezéshez csatlakozott, egyúttal a programhoz szakmai segítséget nyújt a Lánglovagok Egyesület.

Tegye le voksát Ön is a fair vezetés mellett!

Továbbiak a tartalomból

Ajánló

- Szakmai partner -spot_img