2024. április 20., szombat

Elindult a Társasházak tűzvédelme 2023. e-learning

A Lánglovagok Egyesület ingyenes online tanfolyama tovább bővült.

A Lánglovagok Egyesület 2019-ben indította el az első e-learningjét a társasházak tűzvédelméről, amely abban segített, hogy a közös képviselők tisztában legyenek, mi mindenről kell gondoskodni, mi mindenre kell gondolni egy lakóházban a tűzvédelem kapcsán, a lakók pedig tudják, milyen alapvető tűzvédelmi szabályok betartása szükséges, hogy minél nagyobb biztonságban élhessenek, és tudják, mit kell tenni, ha mégis megtörténik a baj.

A Társasházak tűzvédelme 2023. e-learning már a negyedik, továbbfejlesztett verzió. Az előző kiadáshoz képest a jogszabályi változások átvezetése, valamint az otthonunkban előforduló veszélyek és ellenük való védekezés témakör bővítése történt meg.

A Nemzeti Együttműködési Alap pályázatának keretében, az ETC Épületautomatika Kft., az IntelliAlarm Tűz és Riasztás Átjelző Zrt., a Somogyi Elektronic Kft. (FireAngel tűzjelzők és szén-monoxid vészjelzők forgalmazója), valamint a Lánglovagok tűzvédelmi tudásbázis szakmai partnerségével, támogatásával, illetőleg adó 1% hozzájárulásából létrejött új online tanfolyam az oktatas.langlovagok.hu címen 2023. április 23-tól érhető el.

Továbbiak a tartalomból

Ajánló

- Szakmai partner -spot_img